PATTY 'N BUN

PATTY 'N BUN Lekker en snel!

order food online

Recentreview


4 stars out of 306 reviews
25 Jul 2021 at 21:04 Het was heerlijk, smakelijke (warme) hamburger goed verzorgd.
25 Jul 2021 at 20:04 Superrrrrrrr!!! Beetje koud maar smaakte goed.
25 Jul 2021 at 16:29 Erg lekker eten, hamburger met pulled pork is top. Jammer van de enorm lange wachttijd (1,5u)
18 Jul 2021 at 21:45 one of the sauces was all over the bag
6 Jul 2021 at 10:47 Super slechte levering. Het zou 35 minuten duren uiteindelijk 1,5 uur gewacht. We konden duidelijk zien via TB dat de bezorger aan het wachten was voor het restaurant. Toen we belde werd de schuld geschoven op de bezorgers. Dit was onzin natuurlijk.
4 Jul 2021 at 21:52 So some of the burgers were wet. Which wasn't amazing of course. But the worst part was that I ordered cheesy fries, which you pay pretty decent money for, and the cheese was a little jar which was spilled all over the bag. :(
2 Jul 2021 at 21:35 Food was amazing! The burgers are really customized to your wishes. Best burger I've had in Maastricht
27 Jun 2021 at 20:32 Heerlijk eten. Gelukkig hadden we niet zo'n honger met 90+ minuten wachttijd maar op zich was 't heerlijk.
25 Jun 2021 at 19:49 Ik kreeg de melding dat het eten onderweg was, maar ik zag dat de fiets bleef staan, ik dacht al als het eten maar niet koud aankomt en ja hoor, burger en friet koud. De bezorger is niet meteen vertrokken toen het eten klaar was, erg jammer.
24 Jun 2021 at 21:30 Nog nooit zo’n droog burger gehad: super slecht belegd tomaat/ui/ketchup niet geproefd. Friet was veel te basic voor 3.75 en te weinig zout. Badly stuffed burger and way to overpriced fries. Never again for me.
24 Jun 2021 at 20:05 De brugers hier zijn heerlijk!