PATTY 'N BUN

Recentreview


4 stars out of 624 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from Patty 'n Bun. Want to know more? Find out more.

9 Jul 2024 at 20:34 Meer dan 90 min moeten wachten (en ze belden zelf pas na 1,5u dat het nog zeker 30-40 min zou duren, en gaven Thuisbezorgd de schuld). Eten goed maar ga niet meer bij hen bestellen hierdoor. Thuisbezorgd klantenservice was heel goed gelukkig!
9 Jul 2024 at 18:25 eten was weer goed. alleen jammer dat wij meerdere burgers hadden besteld en moesten uit zoeken welke het waren. misschien een optie om op de bakjes te schrijven welke het is
4 Jul 2024 at 20:46 Burgers waren alle 4 tussen koud en bijna lauw. Ik had hoge verwachtingen van een burger die gemiddeld 15 euro kost. Dat is dan alleen de burger, behalve wat er op het broodje zit, is er verder niets bij. Een prijs van 7,5 euro was reƫler geweest.
29 Jun 2024 at 21:37 Loaded fries zijn echt niet goed en belachelijk duur. Ik ben me goed bewust dat alles duurder is geworden en snap dat dat niet makkelijk is voor restaurants. Nog steeds geen reden om zulke baggere kwaliteit te leveren.
22 Jun 2024 at 20:31 Very delicious burger and the onion rings are fresh made .
12 May 2024 at 19:33 Lekker eten, goed warm. Vega burger was echt heel goed! Aanrader!
1 May 2024 at 20:49 Iets prijziger eten maar je krijgt wel waar voor je geld
26 Apr 2024 at 20:04 Altijd lekker!
14 Mar 2024 at 20:02 Burger was okay but way over price. Unless you put something super special in it, I don't think you should charge 17 euros for a burger
9 Mar 2024 at 20:37 I know the food is always good. But the delivery guy took almost 45 minutes to ride his electrical piece of junk from downtown to potteberg. So everything was already cold when I got it.
6 Mar 2024 at 21:11 Way overpriced