PATTY 'N BUN

PATTY 'N BUN Lekker en snel!

order food online

Recentreview


4 stars out of 427 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from Patty 'n Bun. Want to know more? Find out more.

6 Jul 2022 at 22:21 Erg lekker en supersnel bezorgd! Niet goedkoop (2x burger 1x friet €37,24), wel goede porties!
6 Jul 2022 at 9:02 Hele fijne service, ik mag geen gluten en als je hierover telefonisch contact opneemt, bieden ze je netjes alle opties aan. Het is voornamelijk sidedishes met friet, maar was echt top geregeld!
25 Jun 2022 at 10:48 Food was not delivered as ordered, resulting in a soggy, unappetizing meal. The quality of the meat in the burger seems to have changed, for the worse, over the past couple of years.
23 Jun 2022 at 21:06 De burger was prima maar de laatste twee keer was ik steeds minder enthousiast over de California love. De prijs kwaliteit verhouding is niet meer in balans. Je betaald te veel voor wat je krijgt.
18 Jun 2022 at 21:59 Op eigen verzoek een uur later pas bezorgtijd! Goede service, lekker eten en op tijd bezorgd.
5 Jun 2022 at 13:47 ZO LEKKER kwam bijna klaar
27 May 2022 at 13:12 Belachelijk. Voor 37 euro twee burgers en cheesy fries die heel erg underwhelming waren. Frietjes slap, lauw en minimaal kaassaus / bacon. Daar betaal je dan €8,50 voor. En de inhoud van mijn burger lag vooral ernaast dan erop. Bestel hier nooit meer
26 May 2022 at 22:34 Wat een kleffe, koude, doorweekte burgers, het broodje viel van ellende uit elkaar. De frieten waren tevens koud , klef en amper gaar. Veel te duur voor zeer slechte kwaliteit!
18 May 2022 at 22:47 Veel te duur voor een burger zonder friet. Lange bezorgtijd.
16 May 2022 at 14:39 Ordered a burger + garlic fries including delivery the total came to 25 euro. The bun of the burger was totally soaked, so badly it totally fell apart. The fries weren't the fries they had in the past but supermarket crinkly fries, bad for this price
16 May 2022 at 9:52 A bit pricey but absolutely delicious